En velsmagende og fyldig kartoffelsalat med kylling og masser af krydderurter.
600 g små kartofler
2 kyllingebryster
1 spsk. olie til pensling
Salt og peber
1 agurk
4 tomater
1 bundt radiser
purløg
2 kyllingebryster
1 spsk. olie til pensling
Salt og peber
1 agurk
4 tomater
1 bundt radiser
purløg
Urtedressing
1 håndfuld krydderurter fx persille, dild,purløg, basilikum
1 dl creme fraiche, 9%
1 spsk. sød sennep
Salt og peber
1 håndfuld krydderurter fx persille, dild,purløg, basilikum
1 dl creme fraiche, 9%
1 spsk. sød sennep
Salt og peber
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. Drys med salt.
Skær agurken i små tern og tomaterne i både. Skær radiser i skiver. Hak krydderurterne og vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
Vend kartofler med urtedressing og dernæst agurk og tomater. Skær kyllingebrysterne i skiver.
Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. Krydr med peber og drys med klippet purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar