lørdag den 12. maj 2012

Kartoffelsalat med kylling og urtedressing


En velsmagende og fyldig kartoffelsalat med kylling og masser af krydderurter.



600 g små kartofler
2 kyllingebryster
1 spsk. olie til pensling
Salt og peber
1 agurk
4 tomater
1 bundt radiser
purløg 
Urtedressing
1 håndfuld krydderurter fx persille, dild,purløg, basilikum
1 dl creme fraiche, 9%
1 spsk. sød sennep
Salt og peber

Skrub kartoflerne og kog dem i 12-15 min. til de er møre. Afkøl kartoflerne.
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. Drys med salt.
Skær agurken i små tern og tomaterne i både.  Skær radiser i skiver. Hak krydderurterne og vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
Vend kartofler med urtedressing og dernæst agurk og tomater. Skær kyllingebrysterne i skiver.
Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. Krydr med peber og drys med klippet purløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar