tirsdag den 22. maj 2012

Krydderolie


Lav en fyldig krydderolie med hvidløg og koldpresset olivenolie.

Ingredienser
Hvidløg
Koldpresset olivenolie
Eventuelt tørrede krydderurter

Fremgangsmåde
Skil feddene ad uden at fjerne skallerne

Lav et snit i bunden af hvert fed, så smagsstofferne kan trænge ud

Put feddene i en mørk flaske med skruelåg

Hæld olivenolien over

Tilsæt eventuelt tørrede krydderurter, for eksempel små chilipebere

Lad olien trække et par uger

Når du laver krydderolie, er det vigtigt at opbevare olien i en mørk flaske med tætsluttende låg. Olien ødelægges nemlig af ilt og lys.

Det er VIGTIGT, at krydderolien står i køleskab, da olie og hvidløg ellers kan danne farlige bakterier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar