mandag den 28. maj 2012

Råkost af kål med frugter og cashewnødder




1 hvidkål, evt. grønkål eller savoykål
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
2 æbler
50 g saltede cashewnødder
50 g soltørrede tranebær

Dilddressing
1 bundt dild
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. Dijonsennep

Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes.

Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i små tern.

Hak dild. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen.

Vend kål med dressingen og vend godt rundt. Vend dernæst æbler, nødder og soltørrede tranebær i salaten.  

Tip
Server kålsalaten som tilbehør til aftensmaden. En rest smager fint som fyld i sandwich.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar