Med denne hvidløgspuré
i køleskabet kan du hurtigt lave lækre tapas og bruchetta.
Ingredienser
6 hele hvidløg
Rucolasalat
Koldpresset olivenolie
Fremgangsmåde
Tag 6 hele hvidløg og
lad dem koge i 15-20 minutter
Lad løgene køle af
Fjern skallen og blend
løgene med lidt rucolasalat og 4-6 spiseskefuld olivenolie
Put hvidløgspuréen i et
glas med tætsluttende låg og hæld olie over til puréen er dækket
Lad puréen trække et
par dage i køleskabet
Puréen kan holde sig i
køleskabet i op til to uger. Hver gang du tager af puréen, så fyld op med
olivenolie, så hvidløget hele tiden er dækket.
Det er VIGTIGT,
at puréen står i køleskab, da olie og hvidløg ellers kan danne farlige
bakterier.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar