lørdag den 9. juni 2012

Hvidløgspuré


Med denne hvidløgspuré i køleskabet kan du hurtigt lave lækre tapas og bruchetta.
Ingredienser
6 hele hvidløg
Rucolasalat
Koldpresset olivenolie
Fremgangsmåde
Tag 6 hele hvidløg og lad dem koge i 15-20 minutter
Lad løgene køle af
Fjern skallen og blend løgene med lidt rucolasalat og 4-6 spiseskefuld olivenolie
Put hvidløgspuréen i et glas med tætsluttende låg og hæld olie over til puréen er dækket
Lad puréen trække et par dage i køleskabet
Puréen kan holde sig i køleskabet i op til to uger. Hver gang du tager af puréen, så fyld op med olivenolie, så hvidløget hele tiden er dækket.
Det er VIGTIGT, at puréen står i køleskab, da olie og hvidløg ellers kan danne farlige bakterier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar