(3-4 personer)
150 g grøn salat
100 g radiccio
500 g modne pærer
saften af ½ citron
2 spsk valnøddeolie
2 spsk rapsolie
2 spsk balsamicoeddike
2 spsk friskpresset appelsinsaft
1 spsk honning eller god sirup
30 g valnødder
50 g blåbær
havsalt og friskkværnet peber efter behag
Skyl salaterne under koldt vand og tør bladene.
Pluk bladene i mindre stykker og kom dem op i en skål.
Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i skiver.
Vend pæreskiverne i citronsaften.
Rør olierne sammen med eddiken, appelsinsaften og honningen. Smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og vend det hele forsigtigt.
Anret salaten på en tallerken og fordel pæreskiverne ovenpå.
Drys med valnødderne og blåbærrene og server salaten med et godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar