lørdag den 5. september 2009

Gammeldags råkost med kokos, rosiner og appelsin

(4 personer)

400 g økologiske gulerødder

2 kokosnødder

100 g rosiner af god kvalitet

4 appelsiner

Lidt ristede mandler

Persille

  1. Skræl gulerødderne, riv dem på et rivejern og kom dem i en skål
  2. Flæk kokosnødderne og hæld mælken over de revne gulerødder.
  3. Skrab så meget af kødet ud, som du kan og hak det.
  4. Skær skrællen af appelsinerne, skær dem ud i fileter
  5. Kom kokoskødet, appelsinfileterne, mandlerne og rosinerne op i skålen og vend det godt rundt, krydr det med salt og peber.
  6. Skyl og hak persillen og drys den over salaten.

Tilberedningstid: 25 minutter

Tilbehør: frikadeller med friske krydderurter og fintrevet broccoli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar