lørdag den 5. september 2009

Glaserede gulerødder med æble og papaya

(4 personer)

400 g økologiske gulerødder

2 danske æbler

2 papaya

½ dl æbleeddike

2 dl økologisk æblemost

1 spsk. Honning

1 bdt. Dild

Havsalt

25 g saltet smør


Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i ens skiver – gerne på skrå
  2. Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i både.
  3. Skræl papayaerne og skær dem i mindre stykker.
  4. Kom smør i en pande og varm det op.
  5. Sauter gulerødderne, uden at de tager farve.
  6. Tilsæt æbleeddiken.
  7. Lad det simre lidt, til eddiken næsten er væk.
  8. Tilsæt mosten, honningen og æblestykkerne.
  9. Lad det koge ind.
  10. Vend den skårne papaya i, drys med havsalt og friskplukket dild.

Tilberedningstid: 25 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar