(4 personer)
400 g økologiske gulerødder
2 danske æbler
2 papaya
½ dl æbleeddike
2 dl økologisk æblemost
1 spsk. Honning
1 bdt. Dild
Havsalt
25 g saltet smør
Fremgangsmåde:
- Skræl gulerødderne og skær dem i ens skiver – gerne på skrå
- Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i både.
- Skræl papayaerne og skær dem i mindre stykker.
- Kom smør i en pande og varm det op.
- Sauter gulerødderne, uden at de tager farve.
- Tilsæt æbleeddiken.
- Lad det simre lidt, til eddiken næsten er væk.
- Tilsæt mosten, honningen og æblestykkerne.
- Lad det koge ind.
- Vend den skårne papaya i, drys med havsalt og friskplukket dild.
Tilberedningstid: 25 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar