lørdag den 5. september 2009

Gulerodssuppe med chili, kongerejer og koriander

(4 personer)

500 g økologiske gulerødder

2 løg

Chili efter smag

1 liter lys hønsebouillon

200 g friske kongerejer

Salt og peber

1 bdt koriander

6-8 korianderfrø

Olie


  1. Skræl gulerødderne, skær dem groft
  2. Pil løgene og skær dem i mindre stykker
  3. Kom olie i en gryde, varm den op og sauter løgene og gulerødderne heri – lad dem simre i 6-8 minutter, uden at de tager farve
  4. Skær chilierne fint og tilsæt sammen med korianderfrøene
  5. Hæld bouillonen på og lad det simre i 30 minutter
  6. Kom det hele i en blender og blend det til en glad, cremet suppe
  7. Tilsmag med salt og peber
  8. Varm en pande med olie og steg kongerejerne herpå. Krydr med salt og peber.
  9. Server de nystegte rejer i den varme suppe.

Tilberedningstid: 45 minutter


Tilbehør: Kom tern af både lyst brød og rugbrød i et fad. Krydr med lidt olie, havsalt, citron og paprika. Steg dem sprøde i ovnen og server dem varme til suppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar