(4 personer)
500 g økologiske gulerødder
2 løg
Chili efter smag
1 liter lys hønsebouillon
200 g friske kongerejer
Salt og peber
1 bdt koriander
6-8 korianderfrø
Olie
- Skræl gulerødderne, skær dem groft
- Pil løgene og skær dem i mindre stykker
- Kom olie i en gryde, varm den op og sauter løgene og gulerødderne heri – lad dem simre i 6-8 minutter, uden at de tager farve
- Skær chilierne fint og tilsæt sammen med korianderfrøene
- Hæld bouillonen på og lad det simre i 30 minutter
- Kom det hele i en blender og blend det til en glad, cremet suppe
- Tilsmag med salt og peber
- Varm en pande med olie og steg kongerejerne herpå. Krydr med salt og peber.
- Server de nystegte rejer i den varme suppe.
Tilberedningstid: 45 minutter
Tilbehør: Kom tern af både lyst brød og rugbrød i et fad. Krydr med lidt olie, havsalt, citron og paprika. Steg dem sprøde i ovnen og server dem varme til suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar