fredag den 25. maj 2012

Jordbærtrifli på italiensk



500 g jordbær
2 ½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
1 tsk. vanillesukker med ægte vanille
8 savoiardi biskuits (lady fingers)
Saft af ½ appelsin
Lidt revet appelsinskal

Skyl og nip jordbærrene. Tag 4-8 små bær fra til pynt og skær resten i tykke skiver.

Piskfløden halvstiv med flormelis og vanillesukker. Læg et tykt lag jordbæri bunden af 4 store portionsglas og dryp med appelsinsaft. Bræk ladyfingers i grove stykker.

Fyld glassene lagvis op med lady fingers, fløde, jordbær og fløde.

Pynt med de små bær og appelsinskal.

Triflien kan spises helt nylavet, mens biskuitterne er sprøde, eller man kan lade den stå og trække ligesom dansk trifli med makroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar