fredag den 25. maj 2012

Varm gedeost med hindbær


2 stk. miniromaine
1 håndfuld frisée salat
200 g friske hindbær
50 g valnødder

Vinaigrette
1 spsk. vineddike
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1 tsk. grovkornet sennep
2 spsk ekstra jomfru olivenolie

8 skiver flûtes
200 g gedeost i rulle, evt. brieost
Lidt flydende honning
Tilberedningsmetode
Skyl salaten og slyng den tør.

Ryst eddike sammen med salt, peber, sennep og olivenolie til en dressing. Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med hindbær og valnødder.

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær gedeost i skiver og fordel på brødene. Rist brødene i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet.

Anret brødet på salaten og dryp lidt honning over. Krydr med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar