fredag den 25. maj 2012
Varm gedeost med hindbær
2 stk. miniromaine
1 håndfuld frisée salat
200 g friske hindbær
50 g valnødder
Vinaigrette
1 spsk. vineddike
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1 tsk. grovkornet sennep
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
8 skiver flûtes
200 g gedeost i rulle, evt. brieost
Lidt flydende honning
Tilberedningsmetode
Skyl salaten og slyng den tør.
Ryst eddike sammen med salt, peber, sennep og olivenolie til en dressing. Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med hindbær og valnødder.
Tænd ovnen på 225 grader.
Skær gedeost i skiver og fordel på brødene. Rist brødene i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet.
Anret brødet på salaten og dryp lidt honning over. Krydr med salt og peber.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar