onsdag den 13. maj 2009

Bagte rodfrugter vendt i frisk rucola og parmesan

1 rødbede
1 pastinak
2 gulerødder
½ seleri
2 rødløg
½ dl balsamico
½ dl olivenolie
1 spsk dansk honning
2 bundt rucola
50 g parmesan

  1. Skær rødbede, selleri, gulerod, pastinak og rødløg ud i ensartede stykker.
  2. Læg grøntsagerne i et ildfast fad og dryp med olivenolie, balsamico og honning.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Bag grøntsagerne i ovnen ved 175 grader i 30 minutter
  5. Vend de nybagte rodfrugter med rucola og riv parmesan henover.

Tilbehør

Braiser et godt stykke lammekød med rødvin, hvidløg, citron og rosmarin og server det til de intenst smagende rodfrugter og den gode rucola.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar