Lakridspannacotta
2 blade husblas
½ liter piskefløde
1½ spsk sukker
1 tsk knust engelsk lakrids
- Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter.
- Kog fløde og sukker i en tykbundet gryde sammen med den knuste lakrids.
- Bring blandingen i kog under omrøring.
- Tag gryden af varmen, træk husblassen op af vandet og kom den i den varme lakridsfløde.
- Rør til husblassen er opløst.
- Fordel lakridsfløden i 4 små glas - ca 1 1/4 dl i hver.
- Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 5 timer
Pæresalsa
2 spsk rørsukker
1 tsk fintrevet limeskal
½ dl friskpresset limesaft
2 pærer i mindre stykker (ca. 250 gram)
- Rør sukker, limeskal og -saft sammen.
- Vend pærerne i lagen og lad dem trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
- Pannacottaerne pyntes med citronmelisseblade og engelsk lakrids
Tips
- Pannacottaerne kan laves dagen før.
- Pannacottaerne kan laves med halv fløde og halv sødmælk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar