onsdag den 13. maj 2009

Thai Suppe

1 kylling
½ l kokosmælk
½ l vand
200 gram østershatte eller champignon
2 tomater
22 mm ingefær
2 stk citrongræs
ca. ½ dl citronsaft
5 friske chilier
3 spsk fiskesauce
2 limeblade
frisk koriander
friske forårsløg
salt

  1. Skær ingefær i stykker
  2. Skær citrongræsstilkene i 2-3 cm lange stykker
  3. Riv østershatte i mindre stykker
  4. Del kyllingen i stykker
  5. Hæld kokosmælk og vand i en gryde.
  6. Kog op og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling
  7. Kog til kyllingestykkerne er møre i ca. 10-15 minutter.
  8. Tilsæt østerhatte.
  9. Kog igen et par minutter
  10. Smag retten til med salt og fiskesauce.
  11. Tilsæt chili og så meget citronsaft at suppen på én gang smager frisk og stærk.
  12. Tilsæt koriander og forårsløg som er skåret i stykker
  13. Tilsæt limeblade og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar