½ l kokosmælk
½ l vand
200 gram østershatte eller champignon
2 tomater
22 mm ingefær
2 stk citrongræs
ca. ½ dl citronsaft
5 friske chilier
3 spsk fiskesauce
2 limeblade
frisk koriander
friske forårsløg
salt
- Skær ingefær i stykker
- Skær citrongræsstilkene i 2-3 cm lange stykker
- Riv østershatte i mindre stykker
- Del kyllingen i stykker
- Hæld kokosmælk og vand i en gryde.
- Kog op og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling
- Kog til kyllingestykkerne er møre i ca. 10-15 minutter.
- Tilsæt østerhatte.
- Kog igen et par minutter
- Smag retten til med salt og fiskesauce.
- Tilsæt chili og så meget citronsaft at suppen på én gang smager frisk og stærk.
- Tilsæt koriander og forårsløg som er skåret i stykker
- Tilsæt limeblade og server
Ingen kommentarer:
Send en kommentar