1 usødet tærtedej
6-7 løg
olivenolie
50 g gorgonzola
50 g fed gedeost
50 g gammel parmesan
200 g renset bladspinat
100 g gode sorte oliven uden sten
3 æg
1 dl sødmælk
- Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
- Forbag dejen i 10-12 minutter, eller indtil den er gylden.
- Skær halvdelen af løgene i både og kom dem i en gryde.
- Sauter dem til de er bløde; tilsæt al osten, spinaten, oliven og rør det sammen til en ensartet masse.
- Kom massen i bunden af tærteformen.
- Skær de resterende løg i skiver og læg disse ovenpå massen og dryp dem med olivenolie, salt peber og sukker.
- Bland æg og mælk og hæld det over tærten.
- Bag tærten i ovnen ved 165 grader i 20 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.
Tilbehør:
Køb en tørret skinke af god kvalitet, gerne sortfod fra Cordoba. Server den tempereret i tynde skiver med olivenolie og lidt oliven.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar