190 gram usaltet smør
190 gram sukker
190 gram marcipan
½ stang vanille
Fintrevet skal af ½ appelsin
2 dl pasteuriseret hel-æg
45 gram maizena
Syltede mandariner
6 mandariner
½ liter vand
750 gram sukker
1 stjerneanis
1 stang kanel
½ stang vanille
Smør og sukker blendes godt i foodprocessoren. Marcipan, kornene fra vanillestangen og maizena tilsættes og køres ud i massen.
Æggene tilsættes lidt ad gangen.
Bages ved 160 grader i 45 minutter.
Syltede mandariner:
Mandarinerne skæres fri for skind med en lille, skarp kniv og puttes i et sylteglas af passende størrelse.
Vand, sukker og krydderier koges op og hældes over mandarinerne.
Låget lukkes, og glasset sættes i ovnen ved 100 grader i ca. 30 minutter.
Afkøles inden glasset sættes i køleskab.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar