mandag den 18. maj 2009

Orangemazarin

190 gram usaltet smør
190 gram sukker
190 gram marcipan
½ stang vanille
Fintrevet skal af ½ appelsin
2 dl pasteuriseret hel-æg
45 gram maizena


Syltede mandariner

6 mandariner
½ liter vand
750 gram sukker
1 stjerneanis
1 stang kanel
½ stang vanille


Smør og sukker blendes godt i foodprocessoren. Marcipan, kornene fra vanillestangen og maizena tilsættes og køres ud i massen.

Æggene tilsættes lidt ad gangen.

Bages ved 160 grader i 45 minutter.

Syltede mandariner:
Mandarinerne skæres fri for skind med en lille, skarp kniv og puttes i et sylteglas af passende størrelse.

Vand, sukker og krydderier koges op og hældes over mandarinerne.

Låget lukkes, og glasset sættes i ovnen ved 100 grader i ca. 30 minutter.

Afkøles inden glasset sættes i køleskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar