12-16 grønne asparges
frissé salat
200 gram fintrevet parmesan
lidt frisk esdragon
2 granatæbler
1 dl god olivenolie
lidt sorte oliven uden sten
½ dl god balsamico - gerne 7- eller 12 års
Knæk bundene af aspargesene og smid bundene væk.
Del aspargesene et par gange.
Kog en gryde vand op og blancher aspargesene heri i 10-15 sekunder.
Køl dem ned i koldt vand.
Kom bagepapir på en bageplade.
Fordel den revne parmesan i ensartede forme herpå
Bag dem gyldne i ovnen ved 185 grader, 4-6 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
Køl parmesantuillene ned.
Del granatæblerne på midten. Tag en ske og bank på skallen af æblerne; så ryger kernerne ud.
Kom dem i en skål sammen med balsamico, olie og oliven.
Skyl estragon og frissé-salat og anret aspargesene, tuilles, salat estragon og granatæblesalaten lagvis.
Tilbehør:
Steg et andebryst rosa. Efter skindet er brunet, kan det gnides med honning og rosmarin. Skær brystet i tynde skiver og server til salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar