(8-10 personer)
Bisquitbunde:
220 gram sukker
8 æg
220 gram mel
8 spsk kakao
Creme:
4 dl piskefløde
Ca. 140 gram orangechokolade, f. ex. Valrhôna
2 blade husblas
Salat:
1 papaya
1 lille melon, netmelon eller canteloup
100 gram sukker
Citronmelisse
Sauce:
2 mangofrugter
1 dl vand
100 gram sukker
- Bunde:
- Æg og sukker piskes skummende.
- Si mel og kakao i.
- Ingredienserne røres sammen.
- Forbered 2 eller 3 bageplader med bagepapir.
- Dejen smøres tyndt ud på disse plader.
- Bages i 12-15 minutter ved 180 grader.
- Creme:
- Smelt chokoladen i vandbad. Lad køle af.
- Pisk fløden og tilsæt smeltet husblas.
- Bland den smeltede chokolade i.
- Samling af kagen:
- Skær en rund bund ud på størrelse med en springform og læg den i springformen.
- Af resten af kagebundene skæres baner i samme højde som springformen.
- På hver bane smøres et lag creme (samme tykkelse som bunden), hvorpå banerne rulles sammen som små roulader og stilles på højkant i springformen.
- Kagen hviler.
- Frugtsalat:
- Frugterne skæres i tern og drysses med sukker.
- Marinerer nogle timer.
- Citronmelissen hakkes og vendes i salaten.
- Sauce:
- Kog en sukkerlage af vand og sukker.
- Mangokødet blendes med sukkerlagen.
- Anretning:
- Et stykke kage anrettes på en tallerken sammen med frugtsalat og sauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar