4 personer
1 kg små kartofler, rensede
1 hvidløg, brækket i fed med skal på
½ bdt rosmarin
2 spsk olivenolie
1 økologisk citron, saft af
Salt og friskkværnet peber
Citronsalt:
1 økologisk citron, skal af
2 spsk havsalt
1-2 kviste rosmarin
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter. Hæld vandet fra.
- Giv hver kartoffel et tryk i den ene ende med en ske, så de sprækker let.
- Læg kartoflerne i et ildfast fad sammen med hvidløgsfed og rosmarin.
- Hæld olivenolie og citronsaft over.
- Drys med salt og peber.
- Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til kartoflerne bliver gyldne.
Citronsalt
- Bland citron, salt og rosmarin i en skål, og servér med kartoflerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar