lørdag den 19. juni 2010

Crostini med mozzarella, citron og chili

4 personer

8 skriver ciabattabrød

1 fed hvidløg

Ekstra jomfruolivenolie

2 bøffelmozzarellakugler

Salt og friskkværnet peber

1 fintsnittet rød chili uden kerner

En lille håndfuld friske basilikumblade

1 citron

  1. varm en grillpande op indtil den er rygende varm, og grill så hver skive ciabattabrød i et par minutter på hver side, så de får fine grillmærker.
  2. Del hvidløgsfeddet, og gnid hver brødskive med hvidløg, og stænk med lidt olivenolie.
  3. Fordel mozzarellaen jævnt over de otte brødskiver.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Drys basilikumblade og snittet chili på.
  6. Riv citronskal hen over.
  7. Slut af med endnu et stænk olivenolie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar