1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
100 g bacon
300 g risottoris
2 dl hvidvin
1 liter grønsagsbouillon
1 bakke babyspinat, 100 g
400 g cocktailtomater
50 g hel parmesanost
Salt og peber
1 potte frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
100 g bacon
300 g risottoris
2 dl hvidvin
1 liter grønsagsbouillon
1 bakke babyspinat, 100 g
400 g cocktailtomater
50 g hel parmesanost
Salt og peber
1 potte frisk basilikum
- Hak løg og pres hvidløgene.
- Varm olie på en sautepande og svits løg, hvidløg og bacon ved svag varme til det er næsten sprødt, men uden at løgene tager farve.
- Tilsæt ristene og rist til de er gyldne.
- Hæld hvidvin på og lad det fordampe.
- Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter til de er møre og bouillonen kogt ind.
- Skyl spinaten og slyng den godt tør.
- Skær tomaterne i både.
- Skær flager af parmesanosten til pynt.
- Resten af osten rives fint.
- Vend forsigtigt spinat, tomater og reven parmesanost i risottoen og varm igennem til spinaten falder sammen.
- Smag risottoen til med salt og peber og server med masser af basilikum og parmesanflager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar